BEAN "BAG" NACHOSBEAN "BAG" NACHOSBEAN "BAG" NACHOS

BEAN "BAG" NACHOS

Ainesosat

Lisätarvikkeet

Toimi näin

  1. Valmista pikkelöity punainen chili etukäteen.
  2. Keitä 1-2-3-liemi (etikkaa/viinietikkaa, sokeria, vettä) ja anna jäähtyä.
  3. Viipaloi chili ja kaada päälleliemi niin, että se peittyy.
  4. Säilytä jääkaapissa.
  5. Lämmitä pavut.
  6. Hienonna hopeasipuli ja purista päälle puolikkaan limen mehu.
  7. Murustele valkoista juustoa
  8. Leikkaa lime lohkoiksi.
  9. Laita kaikki ainekset esille.
  10. Tarjoile ruoka suoraan sipsipussista.
  11. Eikkaa noin 2 cm:n levyinenkaistale pussin pitkää sivua pitkin ja anna lastujen olla pussissa.
  12. Pidä pussi toisessa kädessä ja laita toisella kädelläkaikki ainekset pussiin.
  13. Laita tässä järjestyksessä: Tortillalastut, mustia papuja, Guacamole, valkoista juustoa, hopeasipuli, pikkelöity punainen chili, Fresco Sauce - kastike, Jalapeno Lime Mayo - kastike, korianteria, limeä.

YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>

Useita reseptejä

Fler recept