Pikkelöity ChiliPikkelöity ChiliPikkelöity Chili

Pikkelöity Chili

HELPPO JA NOPEA RESEPTI PIKKLÖIDYN CHILIN VALMISTAMISEEN. SAMALLA RESEPTILLÄ VOIT VALMISTAA MYÖS PIKKELÖITYÄ SIPULIA TAI KASVIKSIA.

Ainesosat

4 hengelle

  • 6 chiliä
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä

Lisätarvikkeet

Toimi näin

  1. Lämmitä etikka, sokeri ja vesi kattilassa matalalla lämmöllä, kunnes sokerion sulanut.
  2. Hienonnachilit ja kaada päälle haalea liemi. Jos liemi on liian kuumaa, chili menettäävärinsä. Kaada liemi steriloituun purkkiin ja lisää joukkoon muutamakorianterin lehti. Laita purkki jääkaappiin.
  3. Voitpikkelöidä samaan tapaan myös esimerkiksi porkkanoita, hopeasipulia tai jotainmuuta haluamaasi ainesosaa. Jos pikkelöit esimerkiksi hopeasipulia, niin liementulee olla täysin jäähtynyt, sillä sipuli on pehmeämpää.

YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>

Useita reseptejä

Fler recept