Frijoles refritosFrijoles refritosFrijoles refritos

Frijoles refritos

HERKULLINEN MEKSIKOLAINEN PAPUMUHENNOS VALMISTETAAN MEHEVISTÄ JA PITKÄÄN HAUDUTETUISTA MUSTAPAVUISTA JA JALAPENOSTA. MAKUA MUHENNOKSEEN TUO JUUSTOKUMINA. TÄYDELLINEN LISUKE TACOILLE!

Ainesosat

  • 1 rkl kokonaisia juustokuminan siemeniä
  • 2 keltasipulia
  • 2 säilöttyä jalapenoa
  • 2 rkl jalapenojen nestettä
  • 400 g esikypsennettyjä mustapapuja
  • 5 dl vettä
  • 1 dl voita tai öljyä
  • 2 tl suolaa

Lisätarvikkeet

Toimi näin

  1. Laita uuni kuumenemaan 175asteeseen.
  2. Paahda juustokuminan siemeniä paistinpannulla, kunnes ne alkavat hyppiä.Hienonna siemenet.
  3. Kuullota hienonnetut keltasipulit, jalapenot, jalapenojenneste ja juustokumina öljyssä, kunnes sipuli on saanut kullanruskean värin. Kaada syvään uunivuokaan ja lisää joukkoon pavut ja vesi.
  4. Laita vuoka uuniin ja sekoita ruokaa 20 minuutin välein. Maut ja rasva tiivistyvät ja tuovattoivottua pähkinäisyyttä makuun.
  5. Kun pavut alkavat tuntua valmiilta, lisää voi/öljy janosta uuninlämpö 225 asteeseen 30 minuutiksi, sekoita 10 minuutin välein.
  6. Täytä tortillaletutpapumuhennoksella sekä

YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>

Useita reseptejä

Fler recept