SopesSopesSopes

Sopes

HERKULLISET MEKSIKOLAISET SOPET GRILLATULLA KESÄKURPITSALLA, PIKKELÖIDYLLÄ SIPULILLA, CHIPOTLE MAYO -MAJONEESILLA JA VALITSEMALLASI MAKKARALLA. ME KÄYTIMME BEYOND SAUSAGE -KASVISMAKKARAA. SOPET OVAT MAINIOTA PIKKUSYÖTÄVÄÄ ILLANISTUJAISIIN JA TODELLA HELPOT VALMISTAA.

Ainesosat

4 annosta

Lisätarvikkeet

Toimi näin

  1. Sekoita maissijauhot veteen ja mausta suolalla.
  2. Viipaloi kesäkurpitsa jamakkarat, paista öljyssä pannulla (tai grillaa kokonaisina). Mausta suolalla japippurilla.
  3. Kuumenna friteerausöljy 175 asteiseksi.
  4. Muotoiletaikinasta ½ cm:n paksuisia ympyrän muotoisia piirakkapohjia, joiden halkaisijaon noin 10 cm. Muotoile pohjiin reunat, kuten piirakassa.
  5. Kasta piirakkapohjatnopeasti kuumassa öljyssä ja paista sitten paistinpannulla, kunnes saatpaistopinnan ja kasta sitten taas öljyssä. Nosta piirakkapohja öljystä, kunkupliminen on loppunut.
  6. Laita sopen päälle Chipotle Mayo -majoneesia, kesäkurpitsaa, makkaraa, pikkelöityä punasipulia jakorianteria.
  7. Purista päälle limen mehua.

YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>

Useita reseptejä

Fler recept