COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | rapean maukas nachopeltiCOOKALONG WITH CAMILLA HAMID | rapean maukas nachopeltiCOOKALONG WITH CAMILLA HAMID | rapean maukas nachopelti

COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | rapean maukas nachopelti

Crispy, vegan nacho plate

Ainesosat


Lisätarvikkeet

Toimi näin

  1. Laita uuni kuumenemaan 200asteeseen (ala- ja ylälämpö)
  2. Sekoita Masa harina- jauhoseos veteen ja sekoita tahmeaksi taikinaksi.Peitä astia ja anna taikinan levätä huoneenlämmössä 5 minuuttia. Kauli taikinaohueksi kahden leivinpaperin välissä.
  3. Leikkaataikinasta haluamasi kokoisia lastuja tekemällä siihen viiltoja. Paista lastujauunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Käännä nachot ja paista vielä 5 minuuttia.
  4. Mausta nachot suolalla ja asettele pellille tarjoiluavarten. Laita nachojen päälle paloiteltua tomaattia ja punasipulia sekä mustapavut-mustapaputäytettä ja Feta. Lämmitä uuninkeskiosasa 225 asteessa (ala- ja ylälämpö) noin 5 minuuttia.
  5. Laita nachopellin päälleguacamolea, kastikkeita ja tuoretta korianteria. Tarjoile ja nauti!

YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>

Useita reseptejä

Fler recept