Lämmitä kattila/pannu ja paista sieniä, sipulia ja valkosipulia öljyssä, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Lisää perunat ja mausta Classic Spice Mixillä, sekoita muutaman minuutin ajan. Lisää olut ja appelsiinimehu, anna kiehua ja sitten hautua kannen alla, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut, noin 10 minuuttia; perunoiden tulisi olla "al dente".
Muussaa perunapalat kevyesti, mieluiten perunapuristimella, lisää hieman lisää öljyä ja sekoita kunnes Carnitas on saanut kauniin värin. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Tarjoile Carnitas tuoreesti lämmitettyjen maissitortillojen kanssa, joiden päällä on ohuita punakaalin siivuja, Tomato Salsitaa, hienonnettua hopeasipulia, Coriander Dressingia ja limelohkoja.
YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>