1. Leikkaa perunat n. 2 cm:n kuutioiksi ja paista oliiviöljyn ja suolan kanssa 225-asteisessa uunissa rapeiksi, n. 40 minuuttia.
2. Viipaloi keltasipuli ja paista keskilämmöllä, kunnes se pehmenee ja karamellisoituu.
3. Lisää mustakaali, viipaloitu valkosipuli, chilihiutaleet ja kasvisliemijauhe ja paista vielä vähän aikaa. Kaada joukkoon 1 dl vettä ja anna kiehua pari minuuttia.
4. Sekoita rapeiden perunoiden kanssa. Mausta suolalla.
5. Kuumenna maissitortillasi haluamallasi tavalla, joko paistinpannulla tai kuten me ammattilaiset teemme: kaasuliesi a la minute. Pehmeille tortilloille: anna levätä pyyhkeen alla. Liian vähän rapeita: syö heti.
7. Pohjassa hiemanmustia papuja -papuja kermaisuuden saamiseksi. Ammattilaiset ottavat kaksi maissitortillaa tacoa kohden.
8. Jatka sitten Guisadonin kanssa.
9. Päälle Chipotle Salsa, korianteri ja hienonnettu hopeasipuli.
YKSINKERTAISTA VA? MUISTA, ETTÄ LÖYDÄT MYÖS COOKALONG-TAPAHTUMIA INSTAGRAMISTAMME LISÄINSPIRAATIOTA VARTEN >>>